Skip to main content

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

Comments

Popular posts from this blog

Letakkan Cinta untukNya ditangga paling teratas

Airmata tak akan mengalir jika hati tak terluka,
Ketawa tak akan wujud jika hati tak terhibur, 
Rindu tak akan hadir jika hati tak menyayangi, 
Dan sayang tak akan berputik jika hati tak mencintai... 
Inilah perasaan dan penangan cinta...

Cinta pada bunga pasti akan layu dan gugur, 
Cinta pada manusia pasti akan menemui kegagalan dengan penamatnya adalah kematian... 
JADI...

CINTAILAH ALLAH YG SATU YG PASTI KEKAL ABADI SELAMA-LAMANYA...


:: akuyangmasihbertatih ::

Dengan kamu.. :)

..Assalamualaikum..
Ni cite kami duaa…. Saya rindu diaa.. rindu sangat-sangat… da almost 3 year kita xjumpe kan.. padahal duk kat negeri sebelah2 jer.. dia suka warne merah… n sekarang katenye makin obses kat warna tuu… habis barang dia lam bilik kat kolej tu warna merah.. hahaha.. taw la anak Kelantan kannn…. :D
Kami kenal kat kolej matrikulasi perlis dulu… mula tegur2 dalam kelas agama.. kelas ustaz … urmmm.. xingt name laa.. maaf ustaz.. tapi saya ingat lagi muka ustaz.. hihihi. Kalau tanye Naimah mesti dia ingat kan…hahaha.. tapi dgn naimah da lost contact pon.. kemana kamu teman.... L Lepas perkenalan tu.. dimana ada kamu, disitu ada saya…. dia cakap Kelantan.. dan saya cakap Terengganu… tapi masing2 paham… tu yang best tu…. :D tapi Kalau ade satu dua yang tak paham tu, masing2 buat muka blur dulu…. Pastu gelak kuat2.... ade la yang kena translate nye pastu… Hahaha.
Jalan2 pusing matrik petang2 best woo.. kat tasik la biasa kita lepak kan… J pastu usha2 budak laki main bola kat …