Skip to main content

26.12.1961

..Assalamualikum..

Salam Isnin awak2... :) ari ni ade satu kelas jer.. pagi td kol 9.30 sampai kol 11.. punye la susah nak bangun pagi td.. semalam ntah pkul berapa baru lena.. tapi sebab kls last hari ni.. aq pergi jgk... kalau x.. jeng jeng.. :D habis kls g lunch dgn Mr.Cinta n Mat Romeo..hahaha. Niat d hati balik bilik nak sambung tidor ckit ag.. (ckit ke mira oii....)hihihi.. tapi rasa nak tulis sesuatu la... :)

Hah..!! tajuk kat atas, nak taw nape... cer teka..? :D

Sebenarnya... (ko tye ko jwb...haha) hari ni hari ulangtahun kelahiran ayah aku... Genap 50 tahun...
Maaf xdapat nak sambut same2 kat umah... tapi.... abah tunggu hadiah dari kami adik beradik yer.. ke abah nak bagi hadiah kat kitaorang... kikiki

Sempena kelahiran abah yang sudah menginjak ke usia 50 tahun ni, anakmu ini ingin mengucapkan...

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE 50... SEMOGA DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK, DIMURAHKAN REZEKI SERTA DIPANJANGKAN UMUR DAN MENDAPAT KURNIAAN YANG TERBAIK OLEH ALLAH S.W.T... :)

Hensem betol la... ayah sape la ni...
sebab tu anak dia comel2 kot... hakhak :D
 ::proud to be your daughter dad..::


Terima Kasih atas segala-galanya yang xtermampu kami ucapkan dalam membesarkan kami adik beradik..

Ni untuk Abah..
Moga Allah memberkati segalanya... :)
Kak Mie sayang abah.....




Nota kaki : Td dalam bas on d way nak g kelas, ade sorang budak law ni tanye bangunan Fakulti Ekonomi kat mana.. Alang-alang aku nak g sana jgk, ajak dia saing je la.. Odw g bangunan tu borak2 la ckit...

Dia  : Asal mana?
Aku : Terengganu..
Dia  : Selangorrrr...
Aku  : Eh, terengganu la..
Dia  : owh selangorrrr...
Aku :  #$%^&*???
dalam hati (ikut ko la... karang aku ulang lagi nampak macam semangat sangat..)
Hahahaha.

Comments

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

H.A.T.I

Allah itu
mengetahui apa yang dirasai saat ini
seribu satu rasa yang tak termampu diungkapkan dengan kata-kata

Sedih, sunyi, sepi dan rindu
hilang tawamu, hilang senyum ku
hilang kata-kata mu, seolah menarik aku untuk membisu

Pergi dengan tiba-tiba
seolah menyentap hati ini
namun aku yakin ini takdir untuk kita

Ku rasakan pada mulanya ku dah bersedia
namun, terkadang hati ini dirundum kesunyian
Allah... Hanya pada Mu tempat untuk ku mengadu

Alam ini ada putaran nya bukan
suka duka pasti kan silih berganti
inilah aturan terhebat oleh Mu ya Rabb

Merindu pada yang belum pasti akan milikku
Hanya doa yang mampu ku ungkapkan
Kuatkan lah hati ini....





Cuti lagiii... ~~ :)

Bismillah hirahmanirrahim.. salam pagi yang penuh dengan udara yang nyaman.. hehe

Memulakan pagi dengan solat subuh dan uruskan adik bongsu yang berusia 5 tahun ke sekolah... Alhamdulillah pagi ni dia tak buat perangai.. kalau tak jenuh nak memujuknya suwuh bangun n pergi mandi... mungkin malam tadi da pesan kot, bangun pagi ni jangan malas2... be a good boy.. hihi :D

Lama da blog ni xterusik... kadang idea mencurah2, tapi laptop xde depan mata plak.. kadang kekangan masa nak luangkan pon ade.. tapi bila laptop depan mata, mood nak menulis pulak takde... tara taw la ini budak.. fenim2.. fuhh.. hari ni da masuk hari keempat duduk kat umah.. ade 2 bulan masa yang perlu diperuntukkan untuk merehatkan diri.. pergghh...! lama giler.. hahaha.. ingat nak cari keje, tapi mak swuh duk umah.. katenya jarang2 sekali je ade kat umah.. da brape tahun mcm ni... haha mak rindu leteww... :D

Nak citer sikit la sem lepas a.k.a sem dua punye kehidupan.. hihi Sem dua ni banyak benda yang jadi.. ade suka,…