Skip to main content

26.12.1961

..Assalamualikum..

Salam Isnin awak2... :) ari ni ade satu kelas jer.. pagi td kol 9.30 sampai kol 11.. punye la susah nak bangun pagi td.. semalam ntah pkul berapa baru lena.. tapi sebab kls last hari ni.. aq pergi jgk... kalau x.. jeng jeng.. :D habis kls g lunch dgn Mr.Cinta n Mat Romeo..hahaha. Niat d hati balik bilik nak sambung tidor ckit ag.. (ckit ke mira oii....)hihihi.. tapi rasa nak tulis sesuatu la... :)

Hah..!! tajuk kat atas, nak taw nape... cer teka..? :D

Sebenarnya... (ko tye ko jwb...haha) hari ni hari ulangtahun kelahiran ayah aku... Genap 50 tahun...
Maaf xdapat nak sambut same2 kat umah... tapi.... abah tunggu hadiah dari kami adik beradik yer.. ke abah nak bagi hadiah kat kitaorang... kikiki

Sempena kelahiran abah yang sudah menginjak ke usia 50 tahun ni, anakmu ini ingin mengucapkan...

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE 50... SEMOGA DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK, DIMURAHKAN REZEKI SERTA DIPANJANGKAN UMUR DAN MENDAPAT KURNIAAN YANG TERBAIK OLEH ALLAH S.W.T... :)

Hensem betol la... ayah sape la ni...
sebab tu anak dia comel2 kot... hakhak :D
 ::proud to be your daughter dad..::


Terima Kasih atas segala-galanya yang xtermampu kami ucapkan dalam membesarkan kami adik beradik..

Ni untuk Abah..
Moga Allah memberkati segalanya... :)
Kak Mie sayang abah.....




Nota kaki : Td dalam bas on d way nak g kelas, ade sorang budak law ni tanye bangunan Fakulti Ekonomi kat mana.. Alang-alang aku nak g sana jgk, ajak dia saing je la.. Odw g bangunan tu borak2 la ckit...

Dia  : Asal mana?
Aku : Terengganu..
Dia  : Selangorrrr...
Aku  : Eh, terengganu la..
Dia  : owh selangorrrr...
Aku :  #$%^&*???
dalam hati (ikut ko la... karang aku ulang lagi nampak macam semangat sangat..)
Hahahaha.

Comments

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

Letakkan Cinta untukNya ditangga paling teratas

Airmata tak akan mengalir jika hati tak terluka,
Ketawa tak akan wujud jika hati tak terhibur, 
Rindu tak akan hadir jika hati tak menyayangi, 
Dan sayang tak akan berputik jika hati tak mencintai... 
Inilah perasaan dan penangan cinta...

Cinta pada bunga pasti akan layu dan gugur, 
Cinta pada manusia pasti akan menemui kegagalan dengan penamatnya adalah kematian... 
JADI...

CINTAILAH ALLAH YG SATU YG PASTI KEKAL ABADI SELAMA-LAMANYA...


:: akuyangmasihbertatih ::

Nur..