Skip to main content

Tahun Baru Tahun Akhir

..Assalamualaikum..

Hye... Rasa macam sempat lagi kot nak ucapkan Hepy New year kat sape2 yang sudi bace blog cipisan aku ni.. Moga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelum ni.. Insyaallah.. :) Tahun ni aku sambut tahun baru dengan kertas2, buku2 n soklan past year lam bilik.. Cayalah mira..!! Tahun baru di tahun akhir pengajian ku... :)

Jadual exam semester ni punye suka betol la aku.. cam hape jeee... sangat2 stress untuk spesis yang study last minit cam aku...huhu.. padan muka... :p

kat bawah ni slip exam aku... pandai2 la korang tgk.. aku xreti nak besarkan camane.. huwahuwahuwa.. :D




sekian, 
Masa rehatkan diri dari buku2 untuk sementara.. sok kita jenguk awak plak ea buku.. :)

Comments

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

Letakkan Cinta untukNya ditangga paling teratas

Airmata tak akan mengalir jika hati tak terluka,
Ketawa tak akan wujud jika hati tak terhibur, 
Rindu tak akan hadir jika hati tak menyayangi, 
Dan sayang tak akan berputik jika hati tak mencintai... 
Inilah perasaan dan penangan cinta...

Cinta pada bunga pasti akan layu dan gugur, 
Cinta pada manusia pasti akan menemui kegagalan dengan penamatnya adalah kematian... 
JADI...

CINTAILAH ALLAH YG SATU YG PASTI KEKAL ABADI SELAMA-LAMANYA...


:: akuyangmasihbertatih ::

Nur..