Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Lagu Sedih Aku Sorang-Sorang

..Assalamualaikum..
Sejak akhir-akhir ni.. knape ntah suka benar aku layan lagu sedih-sedih ni... amik mood ape pon aku tak tau... :D

lagu2 kat bawah ni la yang aku duk layan 2... hihihi






NIRWANA- CUKUP CUKUP SUDAH









KLANGIT-SESAL MENDUA








SHILA AMZAH-PATAH SERIBU



n LAST..


lagu yang dah nak telan dek zaman nii....




DADALI - DISAAT AKU MENCINTAIMU






p/s : lagu2 diatas tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah tiada..        hihihihii
Terima kasih :)

=.='

Susahnya nak buat keputusan niiiii......


Relung hati

Ketika kau bertanya
ku tak bersuara
ketika kau mencoba
ku takkan percaya

karena semestinya
kata-kata cerminkan jiwa...

jangan cuba engkau katakan lagi
janji-janji yang tlah kau ingkari
sekarang saatnya engkau berhenti
melukai relung hati..

perlu kita renungkan erti kesetiaan
mungkinkan kau resapi
dengan kejujuran

karena semestinya
kata-kata cerminkan jiwa...

jangan cuba engkau katakan lagi
janji-janji yang tlah kau ingkari
sekarang saatnya engkau berhenti
melukai relung hati..


jangan cuba engkau katakan lagi
janji-janji yang tlah kau ingkari
sekarang saatnya engkau berhenti
melukai relung hati..


jangan cuba engkau katakan lagi
janji-janji yang tlah kau ingkari
sekarang saatnya engkau berhenti
melukai relung hati..


jangan cuba engkau katakan lagi
janji-janji yang tlah kau ingkari
sekarang saatnya engkau berhenti
melukai relung hati..........

Bila aku da mulaa...

..Assalamualaikum..

Tadi balik dari library teman si dia g beli kasut sukan kat Bandar Arau tu.. Bandar ker...? Bandar la kott... hahaha Boleh tahan jugak tunggu dia pilih kasut... da dapat yang berkenan, takde saiz plak.. Cian plak kena pilih yang lain kan.. tapi takpe.. Yang awak pilih tu memang cantik.. yang pentingnya, asal selesa dipakai ok la kan... :) Malam ni tidur peluk kasut tu taw.. hahaha ... sebelum tu. we all g makan kat kat Pusat Islam dulu sementara nak tunggu kawan2 dia habis kelas... siap2 makan sempat aku bual dengan sorang makcik ni.. makcik ni kerja cleaner kat Pusat Islam tu..

Borak2 punye borak, makcik tu tetibe tanya... toilet kat Dewan penginapan pelajar yang aku stay sekarang ni ok x... bukan sbb ape.. makcik ade dengar budak2 complain tandas n tempat nak membasuh tu tak bersih...

sebenarnya.. akak n makcik kat sini da buat kerja diorang.. kadang dalam seminggu banyak hari diorang datang untuk bersihkan tandas tu.. yang buat kotor tu mana2 tangan yang tak r…

Yang Bermakna Itu Terindah

..Assalamualaikum...

Nasi kerabu.. ohh nasi kerabu... Dinner aku untuk beberapa malam nih.. Perrrgg...!! memang menjilat jari lah... hehehe.. Thanks kamu.. :)

Baru 2 minggu mula sem baru... dah terasa bahang kebiziannya... dengan thesis.. pasni buat lesen kreta.. plus2 assingment yang bakal say hye nanti... Minta2 dipermudahkan segalanya.. Aminn..

Sem 6, Insyaallah sem terakhir pengajian di bumi sintokyo ni... rasa macam sedih pulakkk nak tinggalkan tempat ni... walaupun selalu lepas cuti taknak datang cini... huwahuwahuhawa... Tapi disini usia ku meniti dengan perginya masa2ku bersama kawan2.. enjoy sama2, jalan2 ukur jalan sama2... Nanti2 da tua... ade lagi tak ea macam ni... =='


Pandanglah masa depan mu..
Ukirkan senyuman yang terindah..
Iringinya dengan Usaha, Doa dan Tawakkal... :)