Skip to main content

SAYA PUNYE BLOG DAH LA, BEN ASHAARI!

..Assalamualaikum..


Buat blog ni akhir tahun lepas..
kira baruu la tu kann..? hihii
Follower pon boley bilang dengan jari lagi tuh.. Hahaha.. sangat sadisss..

Actually sebelum create blog ni , jalan-jalan tengok blog orang lain ni satu keje aku kalau ade mase terluang.. asyik bace blog orang jer kan.. tetibe terlintas nak buat blog sendiri jgk.. banyak lagi yang kena belajar ni.. Header pon tak reti buat lagii.. hahaha. Motif utama buat blog ni, aku dapat meluahkan apa yang terbuku dihati ni dan dalam masa yang sama dapat berkongsi suka duka dengan sape2 yang sudi baca blog cipisan aku ni..  :)

5 blog baru yang  aku kenal;

:: @Ali  ::
:: @Maria ::
:: @cikpingu ::
:: @Arif ::

Ok, Ciappp.... :)


Comments

Magic said…
kim salam kat pali..hhehehe.. magic singgah.. done follow.. follow me back.. ~magic~ http://magical-secret.blogspot.com/
Myrasyazmira said…
InsyaAllah..hehe.. thanks singgah.. done follow u.. :))
hari ni jalan2 kat blog awak, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)
Myrasyazmira said…
thanks.. :) InsyaAllah.. santek la blog awak.. hihi

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

H.A.T.I

Allah itu
mengetahui apa yang dirasai saat ini
seribu satu rasa yang tak termampu diungkapkan dengan kata-kata

Sedih, sunyi, sepi dan rindu
hilang tawamu, hilang senyum ku
hilang kata-kata mu, seolah menarik aku untuk membisu

Pergi dengan tiba-tiba
seolah menyentap hati ini
namun aku yakin ini takdir untuk kita

Ku rasakan pada mulanya ku dah bersedia
namun, terkadang hati ini dirundum kesunyian
Allah... Hanya pada Mu tempat untuk ku mengadu

Alam ini ada putaran nya bukan
suka duka pasti kan silih berganti
inilah aturan terhebat oleh Mu ya Rabb

Merindu pada yang belum pasti akan milikku
Hanya doa yang mampu ku ungkapkan
Kuatkan lah hati ini....





Cuti lagiii... ~~ :)

Bismillah hirahmanirrahim.. salam pagi yang penuh dengan udara yang nyaman.. hehe

Memulakan pagi dengan solat subuh dan uruskan adik bongsu yang berusia 5 tahun ke sekolah... Alhamdulillah pagi ni dia tak buat perangai.. kalau tak jenuh nak memujuknya suwuh bangun n pergi mandi... mungkin malam tadi da pesan kot, bangun pagi ni jangan malas2... be a good boy.. hihi :D

Lama da blog ni xterusik... kadang idea mencurah2, tapi laptop xde depan mata plak.. kadang kekangan masa nak luangkan pon ade.. tapi bila laptop depan mata, mood nak menulis pulak takde... tara taw la ini budak.. fenim2.. fuhh.. hari ni da masuk hari keempat duduk kat umah.. ade 2 bulan masa yang perlu diperuntukkan untuk merehatkan diri.. pergghh...! lama giler.. hahaha.. ingat nak cari keje, tapi mak swuh duk umah.. katenya jarang2 sekali je ade kat umah.. da brape tahun mcm ni... haha mak rindu leteww... :D

Nak citer sikit la sem lepas a.k.a sem dua punye kehidupan.. hihi Sem dua ni banyak benda yang jadi.. ade suka,…