Skip to main content

SAYA PUNYE BLOG DAH LA, BEN ASHAARI!

..Assalamualaikum..


Buat blog ni akhir tahun lepas..
kira baruu la tu kann..? hihii
Follower pon boley bilang dengan jari lagi tuh.. Hahaha.. sangat sadisss..

Actually sebelum create blog ni , jalan-jalan tengok blog orang lain ni satu keje aku kalau ade mase terluang.. asyik bace blog orang jer kan.. tetibe terlintas nak buat blog sendiri jgk.. banyak lagi yang kena belajar ni.. Header pon tak reti buat lagii.. hahaha. Motif utama buat blog ni, aku dapat meluahkan apa yang terbuku dihati ni dan dalam masa yang sama dapat berkongsi suka duka dengan sape2 yang sudi baca blog cipisan aku ni..  :)

5 blog baru yang  aku kenal;

:: @Ali  ::
:: @Maria ::
:: @cikpingu ::
:: @Arif ::

Ok, Ciappp.... :)


Comments

Magic said…
kim salam kat pali..hhehehe.. magic singgah.. done follow.. follow me back.. ~magic~ http://magical-secret.blogspot.com/
Myrasyazmira said…
InsyaAllah..hehe.. thanks singgah.. done follow u.. :))
hari ni jalan2 kat blog awak, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)
Myrasyazmira said…
thanks.. :) InsyaAllah.. santek la blog awak.. hihi

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

Letakkan Cinta untukNya ditangga paling teratas

Airmata tak akan mengalir jika hati tak terluka,
Ketawa tak akan wujud jika hati tak terhibur, 
Rindu tak akan hadir jika hati tak menyayangi, 
Dan sayang tak akan berputik jika hati tak mencintai... 
Inilah perasaan dan penangan cinta...

Cinta pada bunga pasti akan layu dan gugur, 
Cinta pada manusia pasti akan menemui kegagalan dengan penamatnya adalah kematian... 
JADI...

CINTAILAH ALLAH YG SATU YG PASTI KEKAL ABADI SELAMA-LAMANYA...


:: akuyangmasihbertatih ::

Nur..