Skip to main content

Yang Bermakna Itu Terindah

..Assalamualaikum...

Nasi kerabu.. ohh nasi kerabu... Dinner aku untuk beberapa malam nih.. Perrrgg...!! memang menjilat jari lah... hehehe.. Thanks kamu.. :)

Baru 2 minggu mula sem baru... dah terasa bahang kebiziannya... dengan thesis.. pasni buat lesen kreta.. plus2 assingment yang bakal say hye nanti... Minta2 dipermudahkan segalanya.. Aminn..

Sem 6, Insyaallah sem terakhir pengajian di bumi sintokyo ni... rasa macam sedih pulakkk nak tinggalkan tempat ni... walaupun selalu lepas cuti taknak datang cini... huwahuwahuhawa... Tapi disini usia ku meniti dengan perginya masa2ku bersama kawan2.. enjoy sama2, jalan2 ukur jalan sama2... Nanti2 da tua... ade lagi tak ea macam ni... =='


Pandanglah masa depan mu..
Ukirkan senyuman yang terindah..
Iringinya dengan Usaha, Doa dan Tawakkal... :)

Comments

Popular posts from this blog

Berhabuk Teruk !!

Fuhh..

Dahsyat, 2 tahun xterusik blog ni.. Rindu nak menulis balik, tapi ada je perkara yang menghalang.

2 tahun ni banyak kisah suka dan duka.. Sepanjang tempoh ini yang dah mengubah status diri empunya blog ini. Banyak perkara blh #tb dalam penulisan akan datang. hehe



Nk up satu gambar ni je sebenarnye.. vail jahitan sendiri.. blh open order x agak2?? haha

Letakkan Cinta untukNya ditangga paling teratas

Airmata tak akan mengalir jika hati tak terluka,
Ketawa tak akan wujud jika hati tak terhibur, 
Rindu tak akan hadir jika hati tak menyayangi, 
Dan sayang tak akan berputik jika hati tak mencintai... 
Inilah perasaan dan penangan cinta...

Cinta pada bunga pasti akan layu dan gugur, 
Cinta pada manusia pasti akan menemui kegagalan dengan penamatnya adalah kematian... 
JADI...

CINTAILAH ALLAH YG SATU YG PASTI KEKAL ABADI SELAMA-LAMANYA...


:: akuyangmasihbertatih ::

Nur..